Ja fa un parell de setmanes, a Palau Càtering vam aprofitar les condicions que ens brinda el local del Restaurant Imperial per portar a menuts d’ escoles Terrassenques d’ entre 8 i 10 anys, amb l’ objectiu que coneguin millor la nostra gastronomia i realitzessin activitats que els permetessin divertir-se i alhora aprendre. Comencem amb un tour per l’ Imperial: sales, oficines, i per concloure el tour, la cuina! Allà els nens poden veure com conservem els aliments, en els grans frigorífics que tenim. També aprenen diferents tipus de menjar, peix, amanides especials, carns selectes, marisc etc.

Un cop acabem el tour, és el seu moment d’ actuar! Cal arremangar-se les mànigues que toca fer unes galetes! Amb una base de farina sucre i mantega els menuts preparen unes galetes delicioses que després decoren com més els hi agrada amb diferents ingredients. Un cop tenim les galetes preparades i llestes per posar al forn, ara toca fer la piruleta de xocolata! Nosaltres posem la “xoco” i ells han de col·locar el pal amb precisió, i decorar-la amb “lacasitos”.

Mentre a la cuina tenim les galetes al forn i les priuletes assecant-se, toca jugar al concurs de “Les caixes misterioses”, 5 caixes amb 5 ingredients que els nens han de mirar d’ endevinar que són només tastant-ho, sense veure el que és.

I després d’ això… venen les sorpreses, però no podem anticipar res!

Finalment els nens s’emporten la seva galeta i la seva priuleta personalitzada, amb la bona pinta que fan, no garantim que arribin a casa!